Inmuiati gelatina in apa rece. Separat, puneti pe foc 250 ml de suc de portocale impreuna cu zaharul si lasati-l sa fiarba incet, circa doua minute. Stoarceti gelatina intre palme si incorporati-o in sucul de portocale fierbinte (luat de pe foc). Spalati si curatati capsunile, taiati-le in doua sau in patru si impartiti-le in 6 pahare. Stropiti-le cu sucul de portocale ramas (250 ml) si turnati deasupra Campari-ul amestecat cu sucul in care ati incorporat gelatina. Tineti-le la rece cel putin 4 ore.
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii