Capsuni cu Campari

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 7 foi de gelatina (14 g),
  • 250 ml suc de portocale,
  • 100 g zahar,
  • 800 g capsuni,
  • inca 250 ml suc de portocale,
  • 100 ml Campari.

Mod de preparare

Inmuiati gelatina in apa rece. Separat, puneti pe foc 250 ml de suc de portocale impreuna cu zaharul si lasati-l sa fiarba incet, circa doua minute. Stoarceti gelatina intre palme si incorporati-o in sucul de portocale fierbinte (luat de pe foc). Spalati si curatati capsunile, taiati-le in doua sau in patru si impartiti-le in 6 pahare. Stropiti-le cu sucul de portocale ramas (250 ml) si turnati deasupra Campari-ul amestecat cu sucul in care ati incorporat gelatina. Tineti-le la rece cel putin 4 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor