autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Capsuni cu sos de smantana

Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
600 g capsuni, 400 g smantana dulce, 2-3 linguri faina de orez sau ovaz, 1 lingurita de miere, 1 mana petale rosii de trandafir, cateva frunzulite de maghiran si busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala capsunile la jet de apa si li se indeparteaza coditele.
Separat,se prepara sosul de smantana cu faina de orez sau ovaz,dupa care se amesteca cu mierea si se toarna in platou.Deasupra se aseaza capsunile,se presara verdeata taiata marunt si petalele de trandafir taiate fideluta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Huevos rancheros

Huevos rancheros

1. Incalzeste intr-o tigaie 1 lingura de ulei de masline si adauga ceapa, ardeiul rosu si cel iute,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov

Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov

Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia; se lasa la

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 600 g capsuni
  • 400 g smantana dulce
  • 2-3 linguri faina de orez sau ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 mana petale rosii de trandafir
  • cateva frunzulite de maghiran si busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Fasole verde cu ciuperci