autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Capsuni cu sos de smantana

Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
600 g capsuni, 400 g smantana dulce, 2-3 linguri faina de orez sau ovaz, 1 lingurita de miere, 1 mana petale rosii de trandafir, cateva frunzulite de maghiran si busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala capsunile la jet de apa si li se indeparteaza coditele.
Separat,se prepara sosul de smantana cu faina de orez sau ovaz,dupa care se amesteca cu mierea si se toarna in platou.Deasupra se aseaza capsunile,se presara verdeata taiata marunt si petalele de trandafir taiate fideluta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ratatouille

Ratatouille

1) Curatati vinetele si taiati-le cubulete mici, pregatiti ardeii si taiati-i feliute subtiri, dovleceii

9 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Sufleu de spanac

Sufleu de spanac

Spanacul spalat, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se strecoara, se mixaza. Ceapa se caleste foarte

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 600 g capsuni
  • 400 g smantana dulce
  • 2-3 linguri faina de orez sau ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 mana petale rosii de trandafir
  • cateva frunzulite de maghiran si busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju