autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

CAPSUNI UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
16-18 capsuni mari,, 1/3 ceasca mascarpone,, 80ml. frisca,, 40g.zahar,, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se spala capsunile, se curata de codite si se aseaza in picioare pe un platou. Cu un cutit ascutit se taie in X fiecare capsuna.
2. Se prepara crema: se bate frisca, se adauga branza mascarpone, zaharul si esenta de vanilie.
3. Cu o lingurita se umplu taieturile facute sub forma de X cu aceasta crema si se lasa la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAPSUNI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu dovleac

Tarta cu dovleac

Intr-un bol am pus margarina si am amestecat-o bine cu 100 g zahar. Am pus apoi ouale, esenta de

2 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
prajitura cu visine

prajitura cu visine

Se bat ouale cu zaharul + uleiul + faina amestecata cu praful de copt. Se pun visinele curatate

3 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Eu glazez capsunelecu ciocolata si le infing intr-un vas cu frisca.Cred ca einteresant si cu branza. Oricum, arata foarte bine

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Yammi,Yammi, ce bine arata.Nota 10.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Ne punem imaginatia la incercare si , in plus, tinem cont si ce ingrediente avem acasa.Se poate folosi orice alta umplutura,asa cum precizeaza Valentina, sau chiar numai frisca.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Sunt tare dragute capsunile asa umplute, e o idee buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Eu folosesc branza proaspata de vaci,scursa si indulcita bine cu zahar din trestie si putina smantana.Pentru ornat fosesc ciocolata amestecata cu frisca.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Interesanta reteta. Dar eu zic ca ar fi bune si fara branza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 16-18 capsuni mari,
  • 1/3 ceasca mascarpone,
  • 80ml. frisca,
  • 40g.zahar,
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu glazez capsunelecu ciocolata si le infing intr-un vas cu frisca.Cred ca einteresant si cu branza. Oricum, arata foarte bine

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Saratele