autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

CAPSUNI UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
16-18 capsuni mari,, 1/3 ceasca mascarpone,, 80ml. frisca,, 40g.zahar,, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se spala capsunile, se curata de codite si se aseaza in picioare pe un platou. Cu un cutit ascutit se taie in X fiecare capsuna.
2. Se prepara crema: se bate frisca, se adauga branza mascarpone, zaharul si esenta de vanilie.
3. Cu o lingurita se umplu taieturile facute sub forma de X cu aceasta crema si se lasa la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAPSUNI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu cu ananas

Tiramisu cu ananas

Bateti bine galbenusurile cu zaharul pana se topesc bine si devin spumoase. Separat bateti frisca

7 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Eu glazez capsunelecu ciocolata si le infing intr-un vas cu frisca.Cred ca einteresant si cu branza. Oricum, arata foarte bine

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Yammi,Yammi, ce bine arata.Nota 10.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Ne punem imaginatia la incercare si , in plus, tinem cont si ce ingrediente avem acasa.Se poate folosi orice alta umplutura,asa cum precizeaza Valentina, sau chiar numai frisca.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Sunt tare dragute capsunile asa umplute, e o idee buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Eu folosesc branza proaspata de vaci,scursa si indulcita bine cu zahar din trestie si putina smantana.Pentru ornat fosesc ciocolata amestecata cu frisca.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Interesanta reteta. Dar eu zic ca ar fi bune si fara branza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 16-18 capsuni mari,
  • 1/3 ceasca mascarpone,
  • 80ml. frisca,
  • 40g.zahar,
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu glazez capsunelecu ciocolata si le infing intr-un vas cu frisca.Cred ca einteresant si cu branza. Oricum, arata foarte bine

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
CLATITE CU GEM