autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

CAPSUNI UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
16-18 capsuni mari,, 1/3 ceasca mascarpone,, 80ml. frisca,, 40g.zahar,, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se spala capsunile, se curata de codite si se aseaza in picioare pe un platou. Cu un cutit ascutit se taie in X fiecare capsuna.
2. Se prepara crema: se bate frisca, se adauga branza mascarpone, zaharul si esenta de vanilie.
3. Cu o lingurita se umplu taieturile facute sub forma de X cu aceasta crema si se lasa la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CAPSUNI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Eu glazez capsunelecu ciocolata si le infing intr-un vas cu frisca.Cred ca einteresant si cu branza. Oricum, arata foarte bine

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Yammi,Yammi, ce bine arata.Nota 10.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Ne punem imaginatia la incercare si , in plus, tinem cont si ce ingrediente avem acasa.Se poate folosi orice alta umplutura,asa cum precizeaza Valentina, sau chiar numai frisca.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Sunt tare dragute capsunile asa umplute, e o idee buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Eu folosesc branza proaspata de vaci,scursa si indulcita bine cu zahar din trestie si putina smantana.Pentru ornat fosesc ciocolata amestecata cu frisca.

    • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Interesanta reteta. Dar eu zic ca ar fi bune si fara branza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 16-18 capsuni mari,
  • 1/3 ceasca mascarpone,
  • 80ml. frisca,
  • 40g.zahar,
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu glazez capsunelecu ciocolata si le infing intr-un vas cu frisca.Cred ca einteresant si cu branza. Oricum, arata foarte bine

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Banana bum