Cind caracatita e gata, adaugati scoicile in oala. Fierbeti-le timp de citeva minute, pina cind se deschide, apoi stigeti focul. Scoateti caracatita pe o planseta de tocat, aruncati pielea si ventuzile, carena maronie din interior capului, gura si ochii. apoi taiati capul felii. Taiti tentaculel de-a curmezisul, in bucati mai mari. Potrivit de sare si piper zeama din oala, frunze de fenic si patrujelul si stropiti cu ulei de masline extravirgin. E deliciaosa supa daca adaugati niste fasole boabe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii