Caracatita spalata si feliata se pune la fiert cu sare pentru 30 minute.
Dupa ce a fiert se scurge apa, se curata de pielita si se pune la fiert din nou cu otet, o jumatate de ceapa taiata, morcovul si telina date pe razatoare, piperul, patrunjelul, sare, ulei si apa. Se fierbe totul timp de 20 de minute.
Dupa ce a fiert totul se scurge apa, se alege caracatita,se curata de pielita (restul se arunca), si se pune la racit.
Dupa ce se raceste caracatita, se amesteca carnea cu jumatate de ceapa taiata solzisori, otet (eu pun si cativa stropi de ulei de masline)si sare dupa gust.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii