Caracatita spalata si feliata se pune la fiert cu sare pentru 30 minute.
Dupa ce a fiert se scurge apa, se curata de pielita si se pune la fiert din nou cu otet, o jumatate de ceapa taiata, morcovul si telina date pe razatoare, piperul, patrunjelul, sare, ulei si apa. Se fierbe totul timp de 20 de minute.
Dupa ce a fiert totul se scurge apa, se alege caracatita,se curata de pielita (restul se arunca), si se pune la racit.
Dupa ce se raceste caracatita, se amesteca carnea cu jumatate de ceapa taiata solzisori, otet (eu pun si cativa stropi de ulei de masline)si sare dupa gust.
Pofta buna!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii