Caracatita spalata si feliata se pune la fiert cu sare pentru 30 minute.
Dupa ce a fiert se scurge apa, se curata de pielita si se pune la fiert din nou cu otet, o jumatate de ceapa taiata, morcovul si telina date pe razatoare, piperul, patrunjelul, sare, ulei si apa. Se fierbe totul timp de 20 de minute.
Dupa ce a fiert totul se scurge apa, se alege caracatita,se curata de pielita (restul se arunca), si se pune la racit.
Dupa ce se raceste caracatita, se amesteca carnea cu jumatate de ceapa taiata solzisori, otet (eu pun si cativa stropi de ulei de masline)si sare dupa gust.
Pofta buna!!!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii