Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba culoarea. Cu o furculita zbateti 2 oua si le amestecati cu carnea racita, miezul de paine muiat intr-un pic de lapte si stors bine, parizerul macinat, parmezanul ras, sare, piper si patrunjelul tocat. Amestecati bine totul si dupa intindeti foietajul care trebuie sa fie rece puteti sa il puneti un pic in congelator inainte dar 5 minute nu mai mult. Taiati patratele 7x7 aproximativ si puneti in centru cate o lingurita de umplutura.Inchideti aluatul ca pe caramele, le asezati intr-o tava cu hartie de copt si ungeti caramelele cu un ou zbatut. Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 10 minute inainte si la 200 grade pentru 20 minute. Cand sunt aurii sunt gata de adus la masa. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii