Caramele rustice

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Caramele rustice

Ingrediente

  • o foaie de aluat foietaj,
  • 300 g carne macinata ,
  • 150 g parizer macinat la robot ,
  • 3 oua ,
  • 40 g parmezan ras,
  • 1/2 ceasca de miez de paine,
  • lapte,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel tocat.

Mod de preparare

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba culoarea. Cu o furculita zbateti 2 oua si le amestecati cu carnea racita, miezul de paine muiat intr-un pic de lapte si stors bine, parizerul macinat, parmezanul ras, sare, piper si patrunjelul tocat. Amestecati bine totul si dupa intindeti foietajul care trebuie sa fie rece puteti sa il puneti un pic in congelator inainte dar 5 minute nu mai mult. Taiati patratele 7x7 aproximativ si puneti in centru cate o lingurita de umplutura.Inchideti aluatul ca pe caramele, le asezati intr-o tava cu hartie de copt si ungeti caramelele cu un ou zbatut. Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 10 minute inainte si la 200 grade pentru 20 minute. Cand sunt aurii sunt gata de adus la masa. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise