Se calesc in ulei incins ceapa, usturoiul si baconul, timp de 3-4 min, pana se inmoaie. Se adauga ciupercile si se mai caleste totul inca 2 min. Pastele se amesteca intr-un castron mai multe cu frisca nebatuta si cu galbenusurile, apoi se adauga amestecul de ciuperci si bacon. Se omogenizeaza totul, dupa care se incorporeaza 30 g de cascaval si se asezoneaza.
Se toarna aceasta compozitie intr-o tava pentru cuptor, se presara restul de cascaval si se introduce tava la cuptor 15-50 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii