Carnaciori se prajesc intr-un cubulet de unt(nu foarte mult unt,o lingurita mica).Separat spalam salata chinezeasca(arata ca o varza lunguiata),ardeiul gras rosu si tocam si ceapa rosie.Le taiem in ce forma dorim.In salata punem 2 linguri de ulei de nuci si 2 linguri de otet de mere.Amestecam bine,punem sare si piper proaspat macinat.Servim carnaciori cu o garnitura de salata chinezeasca.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii