autor:

Czompa

» » Aperitive

Carnaciori in aluat

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
400 g aluat foietaj, carnaciori picanti sau cabanos.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii in bucati de ~ 5 cm si se cresteaza la ambele capete. Din foaia de aluat intinsa se taie patrate cu care se invelesc carnaciorii (in forma unor cornulete). Se pun in tava neunsa dar stropita cu putina apa rece si se dau la cuptor pt 20-30 de minute (in functie de intensitatea focului).
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftele cu carne de  porc la cuptor

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Arata perfect

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Imi plac f. tare.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Sunt foarte buni si noua ne plac mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Hmmm...ce bine arata! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Sunt deliciosi...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Sunt foarte gustosi.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Mie imi plac cu carnaciori oltenesti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • carnaciori picanti sau cabanos.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta

4 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata perfect

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mic dejun incropit