autor:

oana

» » Aperitive

carnaciori in aluat

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
200g unt, 1 ou, 2 lg. smantana, faina cat cuprinde, 500g carnaciori oltenesti,cabanosi sau chiar cremvursti, 1 galbenus,cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu oul, smantana si putina sare, apoi adaugi faina pana obtii un aluat care nu se lipeste.Se intinde intro foaie si se taie patrate. Pe fiecare patrat se aseaza pe diagonala un carnacior, se ruleaza si se aseaza in tava. Se ung cu galbenus si se presara cascavalul ras.Se dau la cuptor.Daca se folosesc carnaciori legati la capete se inteapa din loc in loc ca sa nu pocneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200g unt
  • 1 ou
  • 2 lg. smantana
  • faina cat cuprinde
  • 500g carnaciori oltenesti,cabanosi sau chiar cremvursti
  • 1 galbenus,cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit