Se amesteca untul cu oul, smantana si putina sare, apoi adaugi faina pana obtii un aluat care nu se lipeste.Se intinde intro foaie si se taie patrate. Pe fiecare patrat se aseaza pe diagonala un carnacior, se ruleaza si se aseaza in tava. Se ung cu galbenus si se presara cascavalul ras.Se dau la cuptor.Daca se folosesc carnaciori legati la capete se inteapa din loc in loc ca sa nu pocneasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii