carnaciori in aluat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g unt
  • 1 ou
  • 2 lg. smantana
  • faina cat cuprinde
  • 500g carnaciori oltenesti
  • cabanosi sau chiar cremvursti
  • 1 galbenus
  • cascaval ras.

Mod de preparare

Se amesteca untul cu oul, smantana si putina sare, apoi adaugi faina pana obtii un aluat care nu se lipeste.Se intinde intro foaie si se taie patrate. Pe fiecare patrat se aseaza pe diagonala un carnacior, se ruleaza si se aseaza in tava. Se ung cu galbenus si se presara cascavalul ras.Se dau la cuptor.Daca se folosesc carnaciori legati la capete se inteapa din loc in loc ca sa nu pocneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise