Ingrediente
5 kg spata de porc (sau pulpa de porc), 1,5 kg pulpa vita, 1 kg slanina, 3 caciulii de usturoi, o cutie matze de porc, sare,piper,enibahar,nucsoara (macinate)
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
8 voturi
Ingrediente
5 kg spata de porc (sau pulpa de porc), 1,5 kg pulpa vita, 1 kg slanina, 3 caciulii de usturoi, o cutie matze de porc, sare,piper,enibahar,nucsoara (macinate)
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
8 voturi
Priscornic Dumitru , 13 decembrie 2014
nu ametec carne de porc cu vita
Snijec Cely , 11 decembrie 2013
nu ametec carne de porc cu vita
COMY.M. (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2013
eu mai adaug cimbru si boia . cei mai buni carnatii de casa
Redusa
2h 30 min
8 voturi
COMY.M. (Chef de cuisine)
eu mai adaug cimbru si boia . cei mai buni carnatii de casa
Proca Constanta , 01 decembrie 2013
Eu mai adaug ardei iuti si piper
Dan Mihailovici (Maestru bucatar) , 07 decembrie 2012
foarte bune rezultate la afumare se obtin daca slanina, carnatii sau carnea, pentru carne este mai greu, se pun in pungi de hartie si se dau la fum, Slanina si carnatii vor fi extraordinari, dar afumarea dureaza putin mai mult decat situatia in care nu se foloseste hartia
Dan Mihailovici (Maestru bucatar) , 07 decembrie 2012
pentru afumarea carnatilor sau carnii de porc cel mai bun este lemnul de pomi fructiferi- cires, mar, prun- focul se face la cativa m. distanta de afumatoare si fumul se conduce printr-o teavă, pentru a fi rece. Lemnul de pomi fructiferi dau o aroma deosebita afumaturilor dar si o culoare frumoasa roscata
nils holgersson (Chef de cuisine) , 31 august 2011
Ce fel de lemn e bine de folosit la afumat? In Bucovina folosesc mesteacan la afumare carnatilor, in sudul Moldovei folosesc lemn de samburoase (prun, mar, cires etc), dar am citit ca si stejarul e bun la carne de porc. Afumat la rece sau la cald?
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Carnatii de casa sunt foarte gustosi si cu siguranta naturali
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
O minunatie...
angy , 09 ianuarie 2010
da,adevarati carnati aromati!am notato!mersi!
lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010
sunt foarte buni dar ce pacat ca nu pot manca...