autor:

Daniela

» » Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2013

Ingrediente
Carnati afumati de casa in mat de oaie, Aluat de pizza :, 500 gr faina, drojdie - 25 g, 200 mm apa, sare , 1 lingura de untura, 1 ou pentru uns, Seminte de susan si de mac

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

23 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute

Se intinde aluatul in foaie subtire, pe masa, se taie in fasii cam de 1 cm latime.

Carnatii taiati in bucati cam de 5 cm, se infasoara in aceste fasii de aluat.

Se ung cu ou batut si se presara cu seminte de susan sau de mac.

Se coc la foc potrivit cam 40 de minute.



Reteta o gasiti si pe http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2012/01/cirnati-de-casa-in-aluat-de-pizza.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa in aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute din cartofi,umplute cu urda

Barcute din cartofi,umplute cu urda

Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu leurda si branza

Placinta cu leurda si branza

Zielele trecute, cucerita fiind de reteta gasita, am pornit cu toata nadejdea sa cumpar leurda. Daca

9 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ildikó Dimén , 18 ianuarie 2015

    Nu mi se pare corecta proportia dintre faina si drojdie.....??

  • Fara foto

    Denesi Antal , 24 februarie 2014

    Husvetra csinald mert akkor jovok haza

  • Fara foto

    Tyukodi Erzsebet , 24 februarie 2014

    en is kerek

    • Fara foto

      Vincze Iren Ingrid , 24 februarie 2014

      Arata super delicios am sa prepar si eu

    • Fara foto

      Kovacs Anna Maria , 24 februarie 2014

      am sa fac si eu arata super si cred ca e si foarte delicioasa

    • Fara foto

      Mariana Balogh , 15 noiembrie 2013

      Deliciosi ! Fac si eu !

    • Fara foto

      Mariana Magurean , 31 octombrie 2013

      Eu fac asa cu aluat de pizza dar cu cremvusti si cascaval sunt ideali!

    • Fara foto

      Lidiea Atofani , 31 octombrie 2013

      e ff bun ,eu le fac de mult timp,repede si la indemana..POFTA BUNA !!!

    • Fara foto

      Ana Burulean , 02 octombrie 2013

      Eu pregatesc reteta cu aluat foetat. Cred ca este mai buna aceasta cu aluat de pizza. Este pufoasa si cred ca mai gustoasa. Multumesc pentru idee,v voi incerca cu siguranta.

    • Fara foto

      Dragoi Valerica , 13 iulie 2013

      Am sa prepar si eu.Arata super!

    • Fara foto

      olly (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2013

      5 linguri faina?nu e prea putina??? as vrea sa fac reteta maine,in poza arata foarte bine,,astp. o lamurire,mersik

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

23 voturi

Ingrediente

  • Carnati afumati de casa in mat de oaie
  • Aluat de pizza :
  • 500 gr faina
  • drojdie - 25 g
  • 200 mm apa
  • sare 
  • 1 lingura de untura
  • 1 ou pentru uns
  • Seminte de susan si de mac

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

olly (Chef de cuisine)

5 linguri faina?nu e prea putina??? as vrea sa fac reteta maine,in poza arata foarte bine,,astp. o lamurire,mersik

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Sufleu de dovlecel
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania