Ingrediente
Carnati afumati de casa in mat de oaie, Aluat de pizza :, 500 gr faina, drojdie - 25 g, 200 mm apa, sare , 1 lingura de untura, 1 ou pentru uns, Seminte de susan si de mac
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
25 voturi
Mod de preparare
Se intinde aluatul in foaie subtire, pe masa, se taie in fasii cam de 1 cm latime.
Carnatii taiati in bucati cam de 5 cm, se infasoara in aceste fasii de aluat.
Se ung cu ou batut si se presara cu seminte de susan sau de mac.
Se coc la foc potrivit cam 40 de minute.
Reteta o gasiti si pe http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2012/01/cirnati-de-casa-in-aluat-de-pizza.html
Vincze Iren Ingrid , 24 februarie 2014
Arata super delicios am sa prepar si eu
Kovacs Anna Maria , 24 februarie 2014
am sa fac si eu arata super si cred ca e si foarte delicioasa
Mariana Balogh , 15 noiembrie 2013
Deliciosi ! Fac si eu !
Mariana Magurean , 31 octombrie 2013
Eu fac asa cu aluat de pizza dar cu cremvusti si cascaval sunt ideali!
Lidiea Atofani , 31 octombrie 2013
e ff bun ,eu le fac de mult timp,repede si la indemana..POFTA BUNA !!!
Ana Burulean , 02 octombrie 2013
Eu pregatesc reteta cu aluat foetat. Cred ca este mai buna aceasta cu aluat de pizza. Este pufoasa si cred ca mai gustoasa. Multumesc pentru idee,v voi incerca cu siguranta.
Dragoi Valerica , 13 iulie 2013
Am sa prepar si eu.Arata super!
olly (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2013
5 linguri faina?nu e prea putina??? as vrea sa fac reteta maine,in poza arata foarte bine,,astp. o lamurire,mersik
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Bun,bun,bun...