autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Carnati din stavrid cu slanina (2)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, slanina, membrane de porc, boia de ardei, piper, sare, usturoi, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Slanina se toaca cu masina. Separat, se toaca cu masina bucatile de peste de 2 ori, impreuna cu usturoiul. Se amesteca cele 2 compozitii obtinute, se adauga piper, sare, cimbru si boia de ardei, amestecandu-se bine, pana ce se obtine o pasta omogena. Cu aceasta pasta se umplu membranele. Carnatii obtinuti se frig pe gratarul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati din stavrid cu slanina (2)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema racoritoare de  castraveti

Crema racoritoare de castraveti

Castravetii se curata de coaja si se taie in felii. In paharul de la blender sau intr-un recipient

7 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Conopida la cuptor