autor:

Fara foto

» » Aperitive

carnati prajiti

Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Ingrediente
Carnati,untdelemn sau grasime de porc

Dificultate: Medie Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Carnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui(nu mai mare), in care se toarna apa fierbinte cit sa-l cuprinda.Se fierbe acoperit, la foc mic, pina cind scade apa la jumatate;apoi se intoarce pe partea cealalta si se lasa sa fiarba pina scade complet apa , circa 30 minute, in totl.Cind apa a scazut si carnatul a lasat putina grasime, se mai adauga untdelemn sau grasime de porc, ca sa fie unsa bine cratita.Carnatul se lasa sa se rumeneasca, intorcindu-se pe toate partile, supraveghind sa nu se arda grasimea (apa nu se mai pune).Fript in acest fel, va fi foarte gustos si suculent.Carnatii se servesc calzi sau reci, ca si chiftelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cârnaţi

Cârnaţi "prăjiţi" în vin

Una bucată cârnaţ se aşează într-o tigaie,se adaugă un pahar de apă şise pune la foc mediu,acoperit,să

11 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute umpute si carnati prajiti

Barcute umpute si carnati prajiti

Zuccini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Carnati,untdelemn sau grasime de porc

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bocan
SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
clatite

clatite

Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle. Treptat se adaugă laptele şi sifonul,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
spaghete cu ciuperci

spaghete cu ciuperci

Spaghetele se prepara in mod obisnuit. Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul.

2 voturi    1 comentariu
25 min
Paste si pizza
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
chiftelute ca la mama