Reteta postata pe: 30 iunie 2008
Ingrediente
Carnati,untdelemn sau grasime de porc
Dificultate: Medie | Timp: 20 min
Mod de preparare
Carnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui(nu mai mare), in care se toarna apa fierbinte cit sa-l cuprinda.Se fierbe acoperit, la foc mic, pina cind scade apa la jumatate;apoi se intoarce pe partea cealalta si se lasa sa fiarba pina scade complet apa , circa 30 minute, in totl.Cind apa a scazut si carnatul a lasat putina grasime, se mai adauga untdelemn sau grasime de porc, ca sa fie unsa bine cratita.Carnatul se lasa sa se rumeneasca, intorcindu-se pe toate partile, supraveghind sa nu se arda grasimea (apa nu se mai pune).Fript in acest fel, va fi foarte gustos si suculent.Carnatii se servesc calzi sau reci, ca si chiftelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "carnati prajiti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Zuccini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Una bucată cârnaţ se aşează într-o tigaie,se adaugă un pahar de apă şise pune la foc mediu,acoperit,să
11 voturi
5 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita