Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. Puneti carnea deoparte si pregatiti salsa.
Intr-un robot de bucatarie, mixati capere, tonul, hamsiile spalate, pana devine totul o pasta, adaugati maioneza si amestecati cu o lingura de lemn. Daca se simte foarte mult gustul hamsiilor, mai adaugati putina maioneza.
Asezati pe un platou carnea, una langa alta,acoperiti cu un strat de salsa tonata si serviti rece de la frigider.
Cu verdeturile fierte puteti pregatii o mini salata, condimentata si aceasta cu salsa de ton.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii