autor:

vera

» » Aperitive

Carne cu salsa de ton

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
500 g carne de vita sau muschi de porc,, 1 morcov,, 1 telina,, 1 ceapa,, 2 foi de dafin,, sare., , Pentru salsa:, 1 cutie mare de ton,, 4-5 capere,, 2-3 hamsii sarate,, 100 g maioneza.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. Puneti carnea deoparte si pregatiti salsa.

Intr-un robot de bucatarie, mixati capere, tonul, hamsiile spalate, pana devine totul o pasta, adaugati maioneza si amestecati cu o lingura de lemn. Daca se simte foarte mult gustul hamsiilor, mai adaugati putina maioneza.

Asezati pe un platou carnea, una langa alta,acoperiti cu un strat de salsa tonata si serviti rece de la frigider.
Cu verdeturile fierte puteti pregatii o mini salata, condimentata si aceasta cu salsa de ton.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu salsa de ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini quiche

Mini quiche

Preparare: taiem cerculete mari foaia de tarta, eu am decupat cu un bol 6 cerculete. Asezam cerculetele

15 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Clatite cu piept de pui si smantana

Clatite cu piept de pui si smantana

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare

10 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2009

    O reteta buna.

  • Fara foto

    Demi.L. , 22 iulie 2009

    Apetisanta retata ^^

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Super-interesanta aceasta reteta,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita sau muschi de porc,
  • 1 morcov,
  • 1 telina,
  • 1 ceapa,
  • 2 foi de dafin,
  • sare.
  • Pentru salsa:
  • 1 cutie mare de ton,
  • 4-5 capere,
  • 2-3 hamsii sarate,
  • 100 g maioneza.

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O reteta buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN