Carne cu salsa de ton

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa
Carne  cu salsa de ton

Ingrediente

  • 500 g carne de vita sau muschi de porc,
  • 1 morcov,
  • 1 telina,
  • 1 ceapa,
  • 2 foi de dafin,
  • sare.
  • Pentru salsa:
  • 1 cutie mare de ton,
  • 4-5 capere,
  • 2-3 hamsii sarate,
  • 100 g maioneza.

Mod de preparare

Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. Puneti carnea deoparte si pregatiti salsa.

Intr-un robot de bucatarie, mixati capere, tonul, hamsiile spalate, pana devine totul o pasta, adaugati maioneza si amestecati cu o lingura de lemn. Daca se simte foarte mult gustul hamsiilor, mai adaugati putina maioneza.

Asezati pe un platou carnea, una langa alta,acoperiti cu un strat de salsa tonata si serviti rece de la frigider.

Cu verdeturile fierte puteti pregatii o mini salata, condimentata si aceasta cu salsa de ton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise