Carnea se rumeneste putin in ulei,apoi se sareaza,se adauga 50 ml de apa si se lasa sa fiarba acoperita.
Se da la cuptor cca o ora ,pana se inmoaie pe jumatate ,adaugandu-se apa .
Se adauga apoi ceapa taiata felii si se lasa sa fiarba,dupa care se adauga sucul de rosi , vinul, feliile de lamaie,foile de dafin, cimbru,condimente, si cca 200 ml de apa.Se fierbe in continuare iar cand toate sunt fierte se adauga usturoiul tocat marunt ,se sareaza si se acreste ,se lasa la cuptor cca 10 min.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii