autor:

Anonim

» » Aperitive

Carne de miel cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, otet, tarhon, sare, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Se adauga apoi tarhon, sare si se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Foietaj umplut

Foietaj umplut

Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulouri cu salata de cruditati

Rulouri cu salata de cruditati

Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi

28 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • otet
  • tarhon
  • sare
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie de curcan