autor:

Anonim

» » Aperitive

Carne de miel cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, otet, tarhon, sare, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Se adauga apoi tarhon, sare si se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Painici cu masline.

Painici cu masline.

Se face o maia din drojdie si 2-3 linguri cu apa calda.Intr-un castron se pune faina si se face o

18 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de pui

Aperitiv din piept de pui

Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • otet
  • tarhon
  • sare
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Plicuri cu carne