autor:

Anonim

» » Aperitive

Carne de miel cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, otet, tarhon, sare, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Se adauga apoi tarhon, sare si se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Quique Lorraine

Quique Lorraine

Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele. Aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si

22 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • otet
  • tarhon
  • sare
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval