autor:

Anonim

» » Aperitive

carne de miel la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, cimbru, piper, salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Capul de miel se scurge de apa, se sareaza, se condimeteaza cu piper si cimbru, se unge cu ulei si se asaza intr-o tava la temperatura moderata, stropindu-se din cand in cand cu sucul tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de miel la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei cu sunca si sos de mustar

Ficatei cu sunca si sos de mustar

Se spala ficateii si se pun la fiert aproximativ 30 min. Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Cighir în prapur

Cighir în prapur

Ficatul de porc l-am spălat şi l-am ţinut în lapte crud, cam o oră. Apoi l-am tăiat în bucăţi

7 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv