autor:

Anonim

» » Aperitive

carne de miel la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, cimbru, piper, salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Capul de miel se scurge de apa, se sareaza, se condimeteaza cu piper si cimbru, se unge cu ulei si se asaza intr-o tava la temperatura moderata, stropindu-se din cand in cand cu sucul tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de miel la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata alba

Salata alba

Piptul de pui se desfce si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza picanta