autor:

Anonim

» » Aperitive

Carne de porc cu verdeturi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
muschi, file de porc, sunca, cascaval, cimbru, ceapa, vin rosu, miere lichida, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o taietura in fiecare bucata de muschi de-a lungul ei si se introduc bucati de sunca si de cascaval, putin cimbru. Se asezoneaza si se leaga cu o sfoara fiecare bucata de muschi file la intervale de 4 cm.
Se presara ceapa intr-o tava lunga si ingusta, se asaza deasupra bucatile de muschi si se toarna peste ele vinul rosu. Se frig la cuptor 25 min. Se unge cu cu miere si se mai lasa inca 20 min., pana ce se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe de pui imbracate in bacon

Pulpe de pui imbracate in bacon

Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un

5 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Orez cu sunca in ardei

Orez cu sunca in ardei

Se fierbe orezul in apa cu sare.Separat se fierb si morcovii in apa fara sare si cand s-au inmuiat

6 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele in mujdei de usturoi