Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
carne de pui, ciuperci, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel verde, vin alb, sos brun
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatiile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile, se adauga sare, piper si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui, sosul brun, se fierb impreuna 10 min., adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de pui cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate