Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
carne de vita, ulei, cartofi, sos picant, patrunjel verde, supa de oase, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de supa si se sareaza; se adauga treptat cantitatea de supa ramasa si sosul picant. Se fierb impreuna cca 90 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu sos picant" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.
2.
0 voturi
1 comentariu
20 min
Pentru aluatul fraged amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.
30 voturi
9 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate