Carnea de vita se da prin masina ;ceapa se taie marunt ;cascavalul se rade .Ceapa taiata marunt , se inabusa cu uleiul si 50 ml apa ,se adauga carnea tocata si se mai inabusa 15 minute .Dupa racire ,se adauga sare , piper si se da din nou prin masina .Se adauga 2 oua , pesmet si patrunjelul verde si se amesteca bine .Foitajul se intinde intr o foaie de 5 mm , se presara cu cascaval ras iar deasupra se pune compozitia de carne si se ruleaza .Apoi , se aseaza intr o tava unsa cu unt si se unge cu ou . Se da la cuptor la foc iute 5-=10 minute , apoi la foc moderat , 25-=30 min .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii