autor:

muryshor

» » Aperitive

Carne tocata in foitaj

Autor: muryshor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: muryshor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
Ptr . 10 portii:carne de vita, cal 1 -=1 kg ceapa -400gulei-=50ml foitaj crud-=500g patrunjel verde pesmet -=50g 3 oua cascaval-=100gunt-=50gpiper .

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se da prin masina ;ceapa se taie marunt ;cascavalul se rade .Ceapa taiata marunt , se inabusa cu uleiul si 50 ml apa ,se adauga carnea tocata si se mai inabusa 15 minute .Dupa racire ,se adauga sare , piper si se da din nou prin masina .Se adauga 2 oua , pesmet si patrunjelul verde si se amesteca bine .Foitajul se intinde intr o foaie de 5 mm , se presara cu cascaval ras iar deasupra se pune compozitia de carne si se ruleaza .Apoi , se aseaza intr o tava unsa cu unt si se unge cu ou . Se da la cuptor la foc iute 5-=10 minute , apoi la foc moderat , 25-=30 min .
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata in foitaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri filipineze

Rulouri filipineze

Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    In mod aigur este un preparat delicios...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Cred ca este foarte buna reteta ta.Pacat ca nu ai pus poze!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ptr . 10 portii:carne de vita
  • cal 1 -=1 kg ceapa -400gulei-=50ml foitaj crud-=500g patrunjel verde pesmet -=50g 3 oua cascaval-=100gunt-=50gpiper .

Raporteaza reteta

Retete
de muryshor
Cozonac

Cozonac

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si putin zahar, si se pune faina , cu mana , ca la un aluat

6 voturi    3 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se freaca galbenusurile cu 100g zahar, cu sarea, coaja de lamaie si vanilia , se adauga uleiul in

6 voturi    2 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod aigur este un preparat delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu carne şi ciuperci