autor:

muryshor

» » Aperitive

Carne tocata in foitaj

Autor: muryshor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: muryshor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
Ptr . 10 portii:carne de vita, cal 1 -=1 kg ceapa -400gulei-=50ml foitaj crud-=500g patrunjel verde pesmet -=50g 3 oua cascaval-=100gunt-=50gpiper .

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se da prin masina ;ceapa se taie marunt ;cascavalul se rade .Ceapa taiata marunt , se inabusa cu uleiul si 50 ml apa ,se adauga carnea tocata si se mai inabusa 15 minute .Dupa racire ,se adauga sare , piper si se da din nou prin masina .Se adauga 2 oua , pesmet si patrunjelul verde si se amesteca bine .Foitajul se intinde intr o foaie de 5 mm , se presara cu cascaval ras iar deasupra se pune compozitia de carne si se ruleaza .Apoi , se aseaza intr o tava unsa cu unt si se unge cu ou . Se da la cuptor la foc iute 5-=10 minute , apoi la foc moderat , 25-=30 min .
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata in foitaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    In mod aigur este un preparat delicios...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Cred ca este foarte buna reteta ta.Pacat ca nu ai pus poze!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ptr . 10 portii:carne de vita
  • cal 1 -=1 kg ceapa -400gulei-=50ml foitaj crud-=500g patrunjel verde pesmet -=50g 3 oua cascaval-=100gunt-=50gpiper .

Raporteaza reteta

Retete
de muryshor
Cozonac

Cozonac

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si putin zahar, si se pune faina , cu mana , ca la un aluat

6 voturi    3 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se freaca galbenusurile cu 100g zahar, cu sarea, coaja de lamaie si vanilia , se adauga uleiul in

6 voturi    2 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod aigur este un preparat delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu crenvursti