autor:

maria

» » Aperitive

caroline umplute cu branzica de vaci

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2010

Ingrediente
Aluat: este acelasi ca la eclere(vezi aluat de eclere din retetele mele) si modul de preparare acelasi., , Umplutura de branza: branza de vaci,telemea sau cascaval ras,2-3 linguri smantana,sare ,piper,verdeata(marar si patrunjel)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul se face la fel ca la eclere acelasi mod de preparare.Dupa ce s-au racit carolinele se taie capacelul si se umplu cu crema de branza.
Acestea se pot umple cu salata de vinete,icre sau cu alte preparate dupa gustul fiecaruia
Daca ti-a placut reteta noastra "caroline umplute cu branzica de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    da 'caroline' este un nume frumos este predestinat la cat sant de micute si cochete.imi pare rau ca nu am poza lor dar nu mi-a descarcat-o nu stiu de ce.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Uite ca au un nume si gogoselele. Am si eu o reteta pentru ele, dar n-aveau un nume. Imi place numele si o sa-l folosesc si eu, daca nu este cu suparare.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat: este acelasi ca la eclere(vezi aluat de eclere din retetele mele) si modul de preparare acelasi.
  • Umplutura de branza: branza de vaci,telemea sau cascaval ras,2-3 linguri smantana,sare ,piper,verdeata(marar si patrunjel)

Raporteaza reteta

Retete
de maria
Eclere

Eclere

Intr-o olita se pun la fiert apa uleiul si sarea.Cand da primul clocot se adauga toata faina luandu-se

19 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
coronita umpluta cu branza

coronita umpluta cu branza

Pentru aluat am procedat asa: am cernut faina intr-un lighenas,am pregatit drojdia cu o lingurita

5 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
placinta din aluat dospit cu crema de smantana

placinta din aluat dospit cu crema de smantana

cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharul pana cand se lichefiaza se adauga untul moale

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

maria (Chef de cuisine)

da 'caroline' este un nume frumos este predestinat la cat sant de micute si cochete.imi pare rau ca nu am poza lor dar nu mi-a descarcat-o nu stiu de ce.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan