Autor:
maria (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 iulie 2010
Ingrediente
Aluat: este acelasi ca la eclere(vezi aluat de eclere din retetele mele) si modul de preparare acelasi., , Umplutura de branza: branza de vaci,telemea sau cascaval ras,2-3 linguri smantana,sare ,piper,verdeata(marar si patrunjel)
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Aluatul se face la fel ca la eclere acelasi mod de preparare.Dupa ce s-au racit carolinele se taie capacelul si se umplu cu crema de branza.
Acestea se pot umple cu salata de vinete,icre sau cu alte preparate dupa gustul fiecaruia
Daca ti-a placut reteta noastra "caroline umplute cu branzica de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria (Chef de cuisine) , 05 august 2010
da 'caroline' este un nume frumos este predestinat la cat sant de micute si cochete.imi pare rau ca nu am poza lor dar nu mi-a descarcat-o nu stiu de ce.