autor:

maria

» » Aperitive

caroline umplute cu branzica de vaci

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2010

Ingrediente
Aluat: este acelasi ca la eclere(vezi aluat de eclere din retetele mele) si modul de preparare acelasi., , Umplutura de branza: branza de vaci,telemea sau cascaval ras,2-3 linguri smantana,sare ,piper,verdeata(marar si patrunjel)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul se face la fel ca la eclere acelasi mod de preparare.Dupa ce s-au racit carolinele se taie capacelul si se umplu cu crema de branza.
Acestea se pot umple cu salata de vinete,icre sau cu alte preparate dupa gustul fiecaruia
Daca ti-a placut reteta noastra "caroline umplute cu branzica de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine impanata

Paine impanata

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi

21 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti la cuptor

Cartofi umpluti la cuptor

Cartofii se spala, ii uscam si ii taiem pe jumatate. Scobim cartofii cu o lingurita pana ramane o

6 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    da 'caroline' este un nume frumos este predestinat la cat sant de micute si cochete.imi pare rau ca nu am poza lor dar nu mi-a descarcat-o nu stiu de ce.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Uite ca au un nume si gogoselele. Am si eu o reteta pentru ele, dar n-aveau un nume. Imi place numele si o sa-l folosesc si eu, daca nu este cu suparare.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat: este acelasi ca la eclere(vezi aluat de eclere din retetele mele) si modul de preparare acelasi.
  • Umplutura de branza: branza de vaci,telemea sau cascaval ras,2-3 linguri smantana,sare ,piper,verdeata(marar si patrunjel)

Raporteaza reteta

Retete
de maria
Eclere

Eclere

Intr-o olita se pun la fiert apa uleiul si sarea.Cand da primul clocot se adauga toata faina luandu-se

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
coronita umpluta cu branza

coronita umpluta cu branza

Pentru aluat am procedat asa: am cernut faina intr-un lighenas,am pregatit drojdia cu o lingurita

4 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
placinta din aluat dospit cu crema de smantana

placinta din aluat dospit cu crema de smantana

cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharul pana cand se lichefiaza se adauga untul moale

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

maria (Chef de cuisine)

da 'caroline' este un nume frumos este predestinat la cat sant de micute si cochete.imi pare rau ca nu am poza lor dar nu mi-a descarcat-o nu stiu de ce.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Telemea in ulei de masline