autor:

» » Aperitive

Carpaccio de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g branza de capra, , 2 frunze mici de salata rosie, , 10 masline negre, , 4 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat alb, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol uleiul cu otetul, sarea si piperul si se toarna pe fundul farfuriilor reci, pastrandu-se 2 lingurite pentru masline.
Se aseaza maslinele - fara samburi - pe cele doua frunze de salata, spalate si zvantate.
Se taie branza felii subtiri si se aranjeaza in cerc pe farfuriile pregatite. La mijloc se pun frunzele de salata cu maslinele, care se stropesc cu sosul de ulei si otet pus deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g branza de capra
  • 2 frunze mici de salata rosie
  • 10 masline negre
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat alb
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mini-budinci imbracate in prosciutto