autor:

Fara foto

» » Aperitive

Carpaccio de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g branza de capra, , 2 frunze mici de salata rosie, , 10 masline negre, , 4 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat alb, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol uleiul cu otetul, sarea si piperul si se toarna pe fundul farfuriilor reci, pastrandu-se 2 lingurite pentru masline.
Se aseaza maslinele - fara samburi - pe cele doua frunze de salata, spalate si zvantate.
Se taie branza felii subtiri si se aranjeaza in cerc pe farfuriile pregatite. La mijloc se pun frunzele de salata cu maslinele, care se stropesc cu sosul de ulei si otet pus deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.Separat dam pe razatoarea fina telemeaua si cascavalul,le amestecam

16 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Telemea in ulei de masline

Telemea in ulei de masline

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute,

12 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g branza de capra
  • 2 frunze mici de salata rosie
  • 10 masline negre
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat alb
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Mamaliga cu branza si slanina fripta