autor:

Fara foto

» » Aperitive

Carpaccio de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g branza de capra, , 2 frunze mici de salata rosie, , 10 masline negre, , 4 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat alb, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol uleiul cu otetul, sarea si piperul si se toarna pe fundul farfuriilor reci, pastrandu-se 2 lingurite pentru masline.
Se aseaza maslinele - fara samburi - pe cele doua frunze de salata, spalate si zvantate.
Se taie branza felii subtiri si se aranjeaza in cerc pe farfuriile pregatite. La mijloc se pun frunzele de salata cu maslinele, care se stropesc cu sosul de ulei si otet pus deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Paine cu urda si leurda

Paine cu urda si leurda

Punem ingredientele pentru aluat, in masina de paine in ordinea enumerate si setam pentru framantat

3 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g branza de capra
  • 2 frunze mici de salata rosie
  • 10 masline negre
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat alb
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Foccacia