Se pune faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pun in gaura untul, oul, zaharul, caimacul, zeama si coaja de lamaie si se framanta bine, mai adaugand faina cat se cere. Se lucreaza repede ca sa nu se moaie untul prea mult. Se face un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie nu prea groasa, se taie cu cutitul bucati dreptunghiulare, se aseaza intr-o tava presarata cu faina, se ung cu galbenus, se pun jumatati de migdale curatate sau stafide negre asezate regulat si se coc la foc potrivit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii