autor:

Giulia

» » Aperitive

Cartofi "a la Huancaina"

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg cartofi,300g branza telemea,200g branza de vaci,sucul de la o lamaie, lingurite pasta de ardei iute,1/2 pahar ulei de masline,1 galbenus crud,1/2 ceapa tocata prajita,500ml lapte, oua fierte,masline,ardei iute,piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele,cu exceptia cartofilor,se introduc in blender si se mixeaza pina se obtine o masa omogena si consistenta.Se fierb cartofii in coaja,se lasa sa se raceasca putin,se curata,se taie rondele groase pe lungime si se aseaza pe foi de salata verde pe un platou. Deasupra se pune pasta obtinuta anterior si se decoreaza cu felii de ou tare,masline si fasii subtiri de ardei iute.Se serveste rece. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "a la Huancaina"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de ficat vegetarian

Pate de ficat vegetarian

Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi,300g branza telemea,200g branza de vaci,sucul de la o lamaie, lingurite pasta de ardei iute,1/2 pahar ulei de masline,1 galbenus crud,1/2 ceapa tocata prajita,500ml lapte, oua fierte,masline,ardei iute,piper si sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cosulete din Sunca cu legume