Toate ingredientele,cu exceptia cartofilor,se introduc in blender si se mixeaza pina se obtine o masa omogena si consistenta.Se fierb cartofii in coaja,se lasa sa se raceasca putin,se curata,se taie rondele groase pe lungime si se aseaza pe foi de salata verde pe un platou. Deasupra se pune pasta obtinuta anterior si se decoreaza cu felii de ou tare,masline si fasii subtiri de ardei iute.Se serveste rece. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii