autor:

Giulia

» » Aperitive

Cartofi "a la Huancaina"

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg cartofi,300g branza telemea,200g branza de vaci,sucul de la o lamaie, lingurite pasta de ardei iute,1/2 pahar ulei de masline,1 galbenus crud,1/2 ceapa tocata prajita,500ml lapte, oua fierte,masline,ardei iute,piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele,cu exceptia cartofilor,se introduc in blender si se mixeaza pina se obtine o masa omogena si consistenta.Se fierb cartofii in coaja,se lasa sa se raceasca putin,se curata,se taie rondele groase pe lungime si se aseaza pe foi de salata verde pe un platou. Deasupra se pune pasta obtinuta anterior si se decoreaza cu felii de ou tare,masline si fasii subtiri de ardei iute.Se serveste rece. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "a la Huancaina"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Crema de dovlecei cu usturoi

Crema de dovlecei cu usturoi

Dovleceii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti

23 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi,300g branza telemea,200g branza de vaci,sucul de la o lamaie, lingurite pasta de ardei iute,1/2 pahar ulei de masline,1 galbenus crud,1/2 ceapa tocata prajita,500ml lapte, oua fierte,masline,ardei iute,piper si sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Oua umplute cu pasta de avocado