Se fierb cartofii in coaja, se scurg de apa, se curata coaja. Se dau pe razatoarea cu gauri mari. Intrun vas(cratita) punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata foarte marunt sau razuita pe razatoarea cu gauri mici. Lasam putin la calit, pana devine aurie, adaugam boiaua si imediat cartofii, se potriveste de sare si se stinge focul. Acesti cartofi se servesc ca atare(de post) Se mai pot servi si cu carnati afumati, sau cu snitele alaturi de muratura, de preferat castraveti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii