autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi aromati

Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucatariaportocalie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
•2, 3 cartofi rosii mari, •4 linguri ulei masline, •boia uite, •rozmarin, •sare, piper, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot.
Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin.
Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam cartofii, ii stropim cu ulei de masline si-i dam la cuptor la foc mic aprox o ora.

Au un gust foarte bun si arata mai interesant decat cartofii clasici la cuptor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
CARTOFI FOARTE AROMATI (DE POST)

CARTOFI FOARTE AROMATI (DE POST)

Curatam cartofii si ii dam la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate ii punem

3 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fripturica de pui cu cartofi aromati

Fripturica de pui cu cartofi aromati

Se curata si se spala pulpele.Se curata catofii,se taie in patru.intr-un vas de yena se pune ulei

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stancu Partene Gheorghe (Bucatar sef) , 04 august 2017

    Super cartofi

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Simplu, dar bun.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Arata menaipomenit de bine ! Felicitari pentru idee...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte bine arata, gustul cred ca e minunat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Un deliciu...

    • Fara foto

      Bucataria Portocalie , 14 ianuarie 2010

      Multumesc frumos! Sper sa incercati reteta!

    • Fara foto

      bucatariaportocalie (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Multumesc frumos!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      O idee excelenta! Nota 10 cu felicitari din inima!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      INGENIOS

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Arata bine..........

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Foarte interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • •2
  • 3 cartofi rosii mari
  • •4 linguri ulei masline
  • •boia uite
  • •rozmarin
  • •sare
  • piper
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de bucatariaportocalie
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul. Incorporam pe rand ciocolata

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Stancu Partene Gheorghe (Bucatar sef)

Super cartofi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute