Cartofii curatati de coaja se fierb 15 min. in apa cu sare. Telina se curata, se spala si se toaca fin. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga telina si morcovii taiati fasii, sare si piper dupa gust. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 8 min. la foc mic. Se incalzeste zaharul intr-o tigaie, amestecand pana devin maroniu; se adauga 100g unt.
In aceasta compozitie se prajesc cartofii cca 5 min. Se amesteca legumele cu cartofii caramelizati si se preseaza cu seminte de pin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii