Cartofii curatati de coaja se fierb 15 min. in apa cu sare. Telina se curata, se spala si se toaca fin. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga telina si morcovii taiati fasii, sare si piper dupa gust. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 8 min. la foc mic. Se incalzeste zaharul intr-o tigaie, amestecand pana devin maroniu; se adauga 100g unt.
In aceasta compozitie se prajesc cartofii cca 5 min. Se amesteca legumele cu cartofii caramelizati si se preseaza cu seminte de pin.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii