autor:

Stefana

» » Retete vegetariene

Cartofi "ciufuliti"

Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1,5 kg cartofi, 4-5 cepe mari (albe sau rosii), 1 lingura bulion sau 1 cana suc de rosii, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

39 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in ulei – se adauga putina apa. Cand ceapa e gata se adauga bulionul si piperul.
Cartofii se scurg de apa si se amesteca cu ceapa. Se amesteca bine, dar fara a sfarama cartofii in totalitate.
Se pot consuma ca fel principal sau garnitura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "ciufuliti"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Cartofii se curata si se taie cuburi. Morcovul se curata si se razuieste. Ceapa se curata si se

15 voturi    9 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza

6 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Si eu pregatesc asa ceva dar le spun tocanita de cartofi insa indiferent cum se numesc sunt o bunatate .Eu ii servesc cu o salata in functie de sezon .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    gustosi, gustosi!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

39 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi
  • 4-5 cepe mari (albe sau rosii)
  • 1 lingura bulion sau 1 cana suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Stefana
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Se aleg urzicile si se spala f bine. Se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga si morcovul

40 voturi    5 comentarii
40 min
Retete de post
Ciorba de mazare si cartofi

Ciorba de mazare si cartofi

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o

50 voturi    6 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cus-cus cu ciuperci

Cus-cus cu ciuperci

Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga

38 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc asa ceva dar le spun tocanita de cartofi insa indiferent cum se numesc sunt o bunatate .Eu ii servesc cu o salata in functie de sezon .

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute cu verdeturi