autor:

Stefana

» » Retete vegetariene

Cartofi "ciufuliti"

Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1,5 kg cartofi, 4-5 cepe mari (albe sau rosii), 1 lingura bulion sau 1 cana suc de rosii, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

39 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in ulei – se adauga putina apa. Cand ceapa e gata se adauga bulionul si piperul.
Cartofii se scurg de apa si se amesteca cu ceapa. Se amesteca bine, dar fara a sfarama cartofii in totalitate.
Se pot consuma ca fel principal sau garnitura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "ciufuliti"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon

Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon

Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie

3 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Si eu pregatesc asa ceva dar le spun tocanita de cartofi insa indiferent cum se numesc sunt o bunatate .Eu ii servesc cu o salata in functie de sezon .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    gustosi, gustosi!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

39 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi
  • 4-5 cepe mari (albe sau rosii)
  • 1 lingura bulion sau 1 cana suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Stefana
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Se aleg urzicile si se spala f bine. Se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga si morcovul

40 voturi    5 comentarii
40 min
Retete de post
Ciorba de mazare si cartofi

Ciorba de mazare si cartofi

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o

51 voturi    6 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cus-cus cu ciuperci

Cus-cus cu ciuperci

Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga

38 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc asa ceva dar le spun tocanita de cartofi insa indiferent cum se numesc sunt o bunatate .Eu ii servesc cu o salata in functie de sezon .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Vinete umplute cu orez