Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in ulei – se adauga putina apa. Cand ceapa e gata se adauga bulionul si piperul.
Cartofii se scurg de apa si se amesteca cu ceapa. Se amesteca bine, dar fara a sfarama cartofii in totalitate.
Se pot consuma ca fel principal sau garnitura.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii