Cartofi copti

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa
Cartofi copti

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 ligura smantana
  • 1 felie de sunca
  • 1 felie jambon
  • 1 lingura de unt
  • delikat
  • cascaval ras, mozzarela rasa si putina branza de burduf

Mod de preparare

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame cu toate ca mi-am luat marja de timp.Cand au fost gata, i-am taiat pe jumatate si am scos miezul.Nu am vrut sa am si coaja in farfurie pentru ca nu aveam o farfurie in care sa nu se imprastie cartofii.

Peste cartofi am pus delikatul, untul, branzeturile, smantana si ultimele sunca si jambonul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise