autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Cartofi copti cu brinza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
1 cartof mare, 2 linguri brinza -crema cu ceapa, 2 linguri smintina groasa, 1/4 ceasca brinza Cheddar,rasa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbinta cuptorul si se pune la copt cartoful (intepat cu furculita in prealabil, in mai multe locuri (se poate coace si la cuptorul cu microunde).

Se taie cartoful in jumatate, in lung.

Se scoate miezul care se amesteca cu brinza-crema, smintina si cam 1/2 din brinza Cheddar si se umplu la loc jumatatile de cartof.

Se presara restul de brinza Cheddar deasupra si se da cam 10 min la cupor, pina ce brinza se topeste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Salata de frunze de  papadie

Salata de frunze de papadie

Se spala frunzele si se rup. Coditele mai groase se indeparteaza. Se pune sare si se amesteca bine,

1 vot    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

83 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cartof mare
  • 2 linguri brinza -crema cu ceapa
  • 2 linguri smintina groasa
  • 1/4 ceasca brinza Cheddar,rasa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocăniţă de linte