autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi copti cu camembert si mac

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
Cantitate : 4 portii, Dificultate : redusa, , Ingrediente, •500 gr cartofi, curatati si taiati in bucati mari, •250 gr camembert, taiat in felii groase, •sucul si coaja de la 1 portocala, •1 lingura seminte de mac, •ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei de masline deasupra, se condimenteaza dupa gust si se amesteca.Se pun cartofii intr-un vas termorezistent si se aranjeaza camembert-ul deasupra lor.
2. Peste camembert si cartofi se presara coaja rasa de portocala si se toarna sucul de portocale.Se presara totul cu seminte de mac.
3. Se da la cuptor si se coace 30 minute sau pana cand cartofii sunt facuti.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu camembert si mac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PILAF CU DOVLECEI

PILAF CU DOVLECEI

Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa; Dovleceii

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pachetele de vinete

Pachetele de vinete

Curatam vinetele de coaja, in fasii si le taiem pe lungime in felii de 8-10mm grosime. Le punem intr-un

31 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Laura Dachmnan , 09 iulie 2009

    Branza Camembert este un sortiment cu umiditate mare de 66maturat utilizand bacterii lactice,bacterii alcalinizante si mucegai alb care se dezvolta la suprafata calupului. Branza Camembert se poate gasi in magazine mai mari (Real, Kaufland etc.)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Pun si eu aceeasi intrebare:ce este camembert?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Ce este camembert?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Dificultate : redusa
  • Ingrediente
  • •500 gr cartofi
  • curatati si taiati in bucati mari
  • •250 gr camembert
  • taiat in felii groase
  • •sucul si coaja de la 1 portocala
  • •1 lingura seminte de mac
  • •ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Soté de legume cu oua