autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi copti cu camembert si mac

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
Cantitate : 4 portii, Dificultate : redusa, , Ingrediente, •500 gr cartofi, curatati si taiati in bucati mari, •250 gr camembert, taiat in felii groase, •sucul si coaja de la 1 portocala, •1 lingura seminte de mac, •ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei de masline deasupra, se condimenteaza dupa gust si se amesteca.Se pun cartofii intr-un vas termorezistent si se aranjeaza camembert-ul deasupra lor.
2. Peste camembert si cartofi se presara coaja rasa de portocala si se toarna sucul de portocale.Se presara totul cu seminte de mac.
3. Se da la cuptor si se coace 30 minute sau pana cand cartofii sunt facuti.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu camembert si mac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu smantana

Ardei copti cu smantana

Ardeii se coc si se curata de seminte si apoi de coaja. Se toaca felii subtiri si se calesc la foc

27 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel pane/Castraveti pane

Dovlecel pane/Castraveti pane

Taiati dovlecelul rondele subtiri( dupa preferinta), dupa care feliile taiate le puneti intr-un bol

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Laura Dachmnan , 09 iulie 2009

    Branza Camembert este un sortiment cu umiditate mare de 66maturat utilizand bacterii lactice,bacterii alcalinizante si mucegai alb care se dezvolta la suprafata calupului. Branza Camembert se poate gasi in magazine mai mari (Real, Kaufland etc.)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Pun si eu aceeasi intrebare:ce este camembert?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Ce este camembert?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Dificultate : redusa
  • Ingrediente
  • •500 gr cartofi
  • curatati si taiati in bucati mari
  • •250 gr camembert
  • taiat in felii groase
  • •sucul si coaja de la 1 portocala
  • •1 lingura seminte de mac
  • •ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Rosti de cartofi