1.Cartofii se spala bine si se pun la copt pt ~60 min(cuptor normal) sau ~20 min((microunde). Sunt gata atunci cand coaja s-a umflat si crapa usor.
Broccoli se fierb in apa cu sare pt 10 min.
2.Se scot cartofii din cuptor si se lasa deoparte, timp in care se topeste branza intr-o tigaie. Se adauga sunca presata taiata cubulete si se asezoneaza cu sare, piper si patrunjel/marar(si alte condimente dupa preferinte). Se stinge focul.
3.Cartofii calzi se taie in patru doar in partea de sus(fara a-i taia in parte posterioara) si se pune peste ei sosul de branza si broccoli.
Pofta buna!:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii