autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Cartofi copti umpluti cu branza

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
200g telemea de capra, 7 cartofi galbeni, 50g urda, 1 lingurita unt, 2-3 linguri iaurt sau smantana, sare si piper dupa gust, cascaval ras sau parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .
Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.
Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof ,iar desupra se pune cascavalul ras,si se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa capete o culoare aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu crema de branza si somon

Clatite cu crema de branza si somon

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, amestecam usor

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Pateuri pita

Pateuri pita

Se intinde o foaie de aluat subtire Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate !

  • catalina

    catalina (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2010

    ce buniiii silvia.se topesc in gura.mersi mult pentru reteta.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Foarte fini si apetisanti!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      Foarte buna ideea.Arata minunat.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 august 2010

      Ft buni si eu pregatesc destul de des!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Merita incercata !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Ai dreptate,acum remediez problema.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      buna reteta,dar ai uitat sa treci cantitatea sau numarul de cartofi.de emotie,probabil.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200g telemea de capra
  • 7 cartofi galbeni
  • 50g urda
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust
  • cascaval ras sau parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Fondue de branza