autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Cartofi copti umpluti cu branza

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
200g telemea de capra, 7 cartofi galbeni, 50g urda, 1 lingurita unt, 2-3 linguri iaurt sau smantana, sare si piper dupa gust, cascaval ras sau parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .
Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.
Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof ,iar desupra se pune cascavalul ras,si se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa capete o culoare aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Balmos ca in Maramures

Balmos ca in Maramures

Balmosul traditional din Maramures se face la ceaun, afara, in curtea casei, dar se poate realiza

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza
Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert (20-25

10 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate !

  • catalina

    catalina (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2010

    ce buniiii silvia.se topesc in gura.mersi mult pentru reteta.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Foarte fini si apetisanti!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      Foarte buna ideea.Arata minunat.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 august 2010

      Ft buni si eu pregatesc destul de des!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Merita incercata !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Ai dreptate,acum remediez problema.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      buna reteta,dar ai uitat sa treci cantitatea sau numarul de cartofi.de emotie,probabil.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200g telemea de capra
  • 7 cartofi galbeni
  • 50g urda
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust
  • cascaval ras sau parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor