Cartofi cu boia dulce

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi,
  • 50 g unt,
  • 1 ceapa mica tocata marunt,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • 1 lingura codite de ceapa verde taiate rondele.

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se zvanta cu hartie absorbanta.

Se-ncinge untul intr-un tuci, se dunstuieste ceapa circa 5 minute, se adauga boiaua si se dunstuieste si ea inca un minut.

Se adauga cartofii si se prajesc 1-2 minute la foc iute, amestecand incontinuu. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se acopera cu un capac, se face focul mai mic si se lasa sa fiarba incet, pana ce se inmoaie (circa 8-10 minute) dar sa nu se zdrobeasca. Din timp in timp, se clatina cratita, ca sa nu se prinda de fund.

Se rastoarna cartofii pe un platou incins, se presara cu rondele de codite de ceapa si se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise