autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Retete vegetariene

CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
cartofi mari, unt, branza de oi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Speli cartofii si-i fierbi in coaja. Sa nu fie fierti bine, strecori, lasi sa se raceasca putin. Tai in patru dar nu intreg cartoful(cam trei sferturi sa fie taietura)In mijloc pui o lingurita de branza de oi si o juatate de lingurita de unt. Invelesti cartoful in folie de aluminiu. Asezi cartofii inveliti in folie in tava, introduci tava in cuptorul incins pentru jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

Cartofi fierti se curata si se taie felii si se pun intr-un vas Jena peste un pic de ulei de masline.

42 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa

21 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Foarte bun!

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Branza de oaie este excelenta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Da am sa incerc si eu cu putina smantana. Nu imi displace de loc ideea.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Sunt buni,dar cum a spus si Valentina,merge si putin smantana.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Sunt tare gustosi,dar in plus adaug putin marar tocat si 1-2 lingurite de smantana pentru a iesi compozitia mai fina.,mai omogena...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi mari
  • unt
  • branza de oi

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Ardei umpluti cu crupe si hribi - reteta de post Ardei umpluti cu crupe si hribi - reteta de post

Se curata ceapa si se mixeaza, se adauga hribii mixati, morcovul mixat, orezul, crupele spalate cu apa rece, sare dupa gust, ierburile

0 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Soia in crusta de pesmet si susan