autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Retete vegetariene

CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
cartofi mari, unt, branza de oi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Speli cartofii si-i fierbi in coaja. Sa nu fie fierti bine, strecori, lasi sa se raceasca putin. Tai in patru dar nu intreg cartoful(cam trei sferturi sa fie taietura)In mijloc pui o lingurita de branza de oi si o juatate de lingurita de unt. Invelesti cartoful in folie de aluminiu. Asezi cartofii inveliti in folie in tava, introduci tava in cuptorul incins pentru jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi noi la cuptor cu branza

Cartofi noi la cuptor cu branza

Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii

3 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Foarte bun!

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Branza de oaie este excelenta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Da am sa incerc si eu cu putina smantana. Nu imi displace de loc ideea.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Sunt buni,dar cum a spus si Valentina,merge si putin smantana.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Sunt tare gustosi,dar in plus adaug putin marar tocat si 1-2 lingurite de smantana pentru a iesi compozitia mai fina.,mai omogena...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi mari
  • unt
  • branza de oi

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Fasole batuta sau frecata