Speli cartofii si-i fierbi in coaja. Sa nu fie fierti bine, strecori, lasi sa se raceasca putin. Tai in patru dar nu intreg cartoful(cam trei sferturi sa fie taietura)In mijloc pui o lingurita de branza de oi si o juatate de lingurita de unt. Invelesti cartoful in folie de aluminiu. Asezi cartofii inveliti in folie in tava, introduci tava in cuptorul incins pentru jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii