Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie rondele de 5 mm grosime.
Intr-o tava emailata, cu peretii de 8-10 cm inaltime, se topeste 1/2 pachet de unt apoi se aseaza un rand de cartofi rondele, un rand de branza rasa, pana sus. Ultimul rand va fi de branza. Se adauga restul de unt , usor topit. Se bat 3-4 oua si se toarna deasupra, peste toata suprafata.
Se da la cuptor, cu foc mijlociu spre mare, pana cand se formeaza o crusta rumenita si ouale sunt intarite.
Se serveste imediat , cu smantana sau fara, dupa gust.
P.S. Daca ramane...nu aruncati...este o mancare foarte gustoasa si hranitoare chiar si rece.
va doresc pofta buna.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii