Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie rondele de 5 mm grosime.
Intr-o tava emailata, cu peretii de 8-10 cm inaltime, se topeste 1/2 pachet de unt apoi se aseaza un rand de cartofi rondele, un rand de branza rasa, pana sus. Ultimul rand va fi de branza. Se adauga restul de unt , usor topit. Se bat 3-4 oua si se toarna deasupra, peste toata suprafata.
Se da la cuptor, cu foc mijlociu spre mare, pana cand se formeaza o crusta rumenita si ouale sunt intarite.
Se serveste imediat , cu smantana sau fara, dupa gust.
P.S. Daca ramane...nu aruncati...este o mancare foarte gustoasa si hranitoare chiar si rece.
va doresc pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii