autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CARTOFI CU BRANZA SI CARNAT LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 100 g branza telemea, 100 g cas de oaie, 150 g smantana, 150 g carnati putin afumati, 2 oua, piper, 1 legatura patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Ii curatam si ii taiem rondele. Se dau prin razatoarea mare branza si casul. Carnatii ii taiem felii si ii amestecam cu branza, casul, smantana si ouale. Intrun vas punem cartofii si turnam amestecul deasupra. Se da la foc mediu 30 de minute. Dupa ce scoatem vasul din cuptor, presaram patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU BRANZA SI CARNAT LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza cu smantana si mamaliguta

Branza cu smantana si mamaliguta

Amesteci branza cu smantana, presari cu sare dupa gust. Intre timp faci o mamaliguta moale. Servesti

3 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Daca spanacul este din conserva sau congelat se lasa la scurs intr-o strecuratoare. In cazul spanacului

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g branza telemea
  • 100 g cas de oaie
  • 150 g smantana
  • 150 g carnati putin afumati
  • 2 oua
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Langos
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania