autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Aperitive

CARTOFI CU BRANZA SI CARNE DE PUI

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
500 g cartofi, 150 g piept de pui sau pentru cei care prefera afumatura se poate folosi pastrama,jambon sau kaizer, 100 g branza telemea, 100-150 g branza proaspata de vaci, 2 oua, ulei de masline, sare, alb dupa gust, 1/2 legatura de mara verde, un varf de lingurita cu chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii spalati bine se fierb in apa rece cu putina sare cca 20-25 de minute,apoi se lasa la racit .
Pieptul de pui se spala,se zvanta ,se taie cubulete mici si se rumenesc foarte putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
Branza telemea si branza proaspata de vaci se amesteca foarte bine,se adauga pieptul de pui rumenit , galbenusurile,chimenul,piper,mararul tocat foarte fin si miezul de cartofi.
Dupa ce s-au racit cartofii foarte bine,se taie pe jumatate in lungime,se scoate miezul care se foloseste ca umplutura si jumatatile de cartofi scobite se umplu cu pasta obtinuta.
Se coc intr-o tava unsa cu unt 10-15 min si se stropesc cu ulei de masline.
Puteti aseza fiecare jumatate de cartof pe o folie de aluminiu pentru aspect.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU BRANZA SI CARNE DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
English breakfast

English breakfast

Carnatii, bacon-ul, oul se prajesc in ulei sau intr-o tigaie de teflon fara ulei.Fasolea a fost din

4 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Putem sa facem si cu dovlecei?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 150 g piept de pui sau pentru cei care prefera afumatura se poate folosi pastrama,jambon sau kaizer
  • 100 g branza telemea
  • 100-150 g branza proaspata de vaci
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare, alb dupa gust
  • 1/2 legatura de mara verde
  • un varf de lingurita cu chimen

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Putem sa facem si cu dovlecei?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit