autor:

» » Aperitive

Cartofi cu branza si piept de pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4-8 cartofi fierti, , 400 g branza de vaci, , 100 g branza de burduf, , 100 g piept de pui fiert, , 2 galbenusuri, , 1 lingurita chimen, , sare, , piper macinat, , cateva frunze de salata, , verdeata tocata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii (cu coaja) circa 25 de minute in apa cu sare. Se zdrobeste branza de burduf cu furculita si se amesteca bine de tot, intr-un castron, cu branza de vaci (bine scursa). Pieptul de pui se taie cubulete si se incorporeaza in amestecul de branza, impreuna cu galbenusurile si chimenul. Se sareaza si se pipereaza. Cartofii putin raciti se taie in doua pe lung, se scobeste miezul (nu complet) cu o lingurita si se amesteca (miezul) cu masa de branza preparata anterior. Se umplu apoi jumatatile de cartofi, se pun intr-o forma, se dau la cuptor (incins la 220°C) si se lasa sa se rumeneasca 10-15 minute. Se scot din cuptor, se aseaza pe foile de salata verde, se garnisesc si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Se fierb cartofii in apa cu sare, cca. 13 minute, sa nu fie foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • nicoleta lacatus

    nicoleta lacatus (Chef de cuisine) , 05 iunie 2008

    foarte interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4-8 cartofi fierti
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g branza de burduf
  • 100 g piept de pui fiert
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper macinat
  • cateva frunze de salata
  • verdeata tocata.

Raporteaza reteta

nicoleta lacatus

nicoleta lacatus (Chef de cuisine)

foarte interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paine umpluta