Reteta postata pe: 19 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4-8 cartofi fierti, , 400 g branza de vaci, , 100 g branza de burduf, , 100 g piept de pui fiert, , 2 galbenusuri, , 1 lingurita chimen, , sare, , piper macinat, , cateva frunze de salata, , verdeata tocata.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se fierb cartofii (cu coaja) circa 25 de minute in apa cu sare. Se zdrobeste branza de burduf cu furculita si se amesteca bine de tot, intr-un castron, cu branza de vaci (bine scursa). Pieptul de pui se taie cubulete si se incorporeaza in amestecul de branza, impreuna cu galbenusurile si chimenul. Se sareaza si se pipereaza. Cartofii putin raciti se taie in doua pe lung, se scobeste miezul (nu complet) cu o lingurita si se amesteca (miezul) cu masa de branza preparata anterior. Se umplu apoi jumatatile de cartofi, se pun intr-o forma, se dau la cuptor (incins la 220°C) si se lasa sa se rumeneasca 10-15 minute. Se scot din cuptor, se aseaza pe foile de salata verde, se garnisesc si se servesc imediat.
nicoleta lacatus (Chef de cuisine) , 05 iunie 2008
foarte interesanta reteta!