1. Cartofii se spala bine, apoi se pun sa fiarba cca. 25 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit;
2. Branza de burduf se zdrobeste si se amesteca cu branza de vaci si piperul pina la omogenizare (daca branza de burduf este prea sarata, se poate amesteca cu miezul de cartofi fierti si zdrobiti);
3. Pieptul de pui (crud) se taie cubulete, se incorporeaza in amestecul de branza impreuna cu galbenusurile si chimenul;
4. Cartofii se taie in doua pe lungime, se scobeste miezul, care se poate amesteca cu branza de buduf, jumatatile de cartofi se umplu cu crema de branza, se pun intr-o tava,se stropesc cu putin ulei si se coc 10-15 minute in cuptorul incins la 220 grade C.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii