autor:

costy1969

» » Aperitive

CARTOFI CU BRANZA SI PIEPT DE PUI

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2009

Ingrediente
600 grame cartofi, 200 grame piept de pui, 100 grame branza de burduf, 200 grame branza de vaci, 2 oua, 30 ml ulei masline, sare,

Dificultate: Medie Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Cartofii se spala bine, apoi se pun sa fiarba cca. 25 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit;

2. Branza de burduf se zdrobeste si se amesteca cu branza de vaci si piperul pina la omogenizare (daca branza de burduf este prea sarata, se poate amesteca cu miezul de cartofi fierti si zdrobiti);

3. Pieptul de pui (crud) se taie cubulete, se incorporeaza in amestecul de branza impreuna cu galbenusurile si chimenul;

4. Cartofii se taie in doua pe lungime, se scobeste miezul, care se poate amesteca cu branza de buduf, jumatatile de cartofi se umplu cu crema de branza, se pun intr-o tava,se stropesc cu putin ulei si se coc 10-15 minute in cuptorul incins la 220 grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU BRANZA SI PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Saratele fragede

Saratele fragede

Incalzim putin laptele, cat sa fie usor caldut, adaugam o lingurita rasa de zahar si drojdia sfaramata.

12 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Interesant, banuiesc ca umplutura poate fi folosita si la dovlecei.

Dificultate

Medie

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • 600 grame cartofi
  • 200 grame piept de pui
  • 100 grame branza de burduf
  • 200 grame branza de vaci
  • 2 oua
  • 30 ml ulei masline
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

Interesant, banuiesc ca umplutura poate fi folosita si la dovlecei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri sarate cu parmezan