autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi cu ceapa

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 4 cartofi mijlocii, , 1 ceapa de apa, , 6 linguri de telemea rasa, , 1/2 ceasca de smantana, , 3/4 cana lapte, , 1 lingurita de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se curata ceapa si se taie in ineluse. Se unge un vas de Jena cu unt si se asaza in straturi - cartofii cruzi, apoi ceapa, pana se termina. Fiecare strat se presara cu branza rasa. - Se amesteca smantana cu laptele si mustarul si se toarna peste cartofi. Se baga la cuptor, vreme de 40 de minute. Deasupra, se presara branza rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan

Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan

Aceasta reteta am gasito pe http://gourmandine.ro/ si m-am indragostit la prima vedere :) - spalati

6 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA

MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA

1.Se ung feliile de muschi cu acest sos propriu si se lasa la marinat aproximativ 2 ore 2.Ungem

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 4 cartofi mijlocii
  • 1 ceapa de apa
  • 6 linguri de telemea rasa
  • 1/2 ceasca de smantana
  • 3/4 cana lapte
  • 1 lingurita de mustar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
DIP DIN SPANAC