Cartofi cu ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 4 cartofi mijlocii,
  • 1 ceapa de apa,
  • 6 linguri de telemea rasa,
  • 1/2 ceasca de smantana,
  • 3/4 cana lapte,
  • 1 lingurita de mustar.

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se curata ceapa si se taie in ineluse. Se unge un vas de Jena cu unt si se asaza in straturi - cartofii cruzi, apoi ceapa, pana se termina. Fiecare strat se presara cu branza rasa. - Se amesteca smantana cu laptele si mustarul si se toarna peste cartofi. Se baga la cuptor, vreme de 40 de minute. Deasupra, se presara branza rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise