Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 august 2008
Ingrediente
cartofi, ulei, ceapa, sare, piper, patrunjel verde, supa de oase
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii si ceapa se amesteca cu piper si sare, se asaza intr-o tava cu ulei si 100 ml de supa de oase si se introduc la cuptor cca 30 min, pentru rumenire. Se stropesc treptat cu supa ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
1.Se ung feliile de muschi cu acest sos propriu si se lasa la marinat aproximativ 2 ore
2.Ungem
3 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Cartofii si morcovii se spala bine, morcovii se curata, si se pun la fiert impreuna cu cartofii in
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate