autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu ceapa

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, , 1 ceapa potrivita,, 2 linguri ulei, , sare,, boia(facultativ)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja. Se scurg, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei bine incins.
Se pun si cartofii si sarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofii se curata si se taie felii subtiri si ceapa se taie fideluta. Intr-o tigaie se incalzeste

5 voturi    3 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei

Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde,

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa potrivita,
  • 2 linguri ulei
  • sare,
  • boia(facultativ)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar