Reteta postata pe: 10 februarie 2013
Ingrediente
1 kg cartofi, 2 cepe rosii, ulei de masline, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Se curata cepele, se taie rondele subtiri, se pun in tigaie cu putin ulei de masline si putina sare si se prajesc putin pana devin moi, amestecand mereu.
Se curata cartofii, se taie in jumatate si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune ceapa si se da in cuptorul cald la 180°C pentru aproape o ora.
Se servesc calde simple sau ca si garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde,
16 voturi
9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se zdrobeste usturoiul intru-n bol se freaca bine cu sare si se adauga ulei ca la orice maioneza.Cand
3 voturi
7 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate