autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu ciolan de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, ceapa, ulei, rosii, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 75 ml de ulei, zeama de la rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta (2 l) si se fierbe totul intr-un vas acoperit. Ceapa se inabusa cu restul de ulei si 100 ml de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Cartofi noi gratinati

Cartofi noi gratinati

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Vinete gratinate