autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu cotlet de porc (dobrogean)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, faina, ulei, lapte, zahar, cascaval, pasta de tomate, oua, pesmet, cartofi, supa de oase,piper boabe,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in ulei si 100 ml de apa.Se adauga pasta de tomate,zahar,piper,sare si se fierbe totul cca 10 min.In 50 g de unt incalzit se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece si se fierbe toul 10-15 min. Se raceste putin, se adauga oualele si se amesteca cu cartofii. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se baga la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cotlet de porc (dobrogean)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rondele cu bunatati

Rondele cu bunatati

Preparare: rodele de somon cu spuma de branza. Taiem feliile de somon afumat in dreptunghiuri de

5 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • faina
  • ulei
  • lapte
  • zahar
  • cascaval
  • pasta de tomate
  • oua
  • pesmet
  • cartofi
  • supa de oase,piper boabe,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Caramele rustice