Bucatile de cotlet se inabusa in ulei si 100 ml de apa.Se adauga pasta de tomate,zahar,piper,sare si se fierbe totul cca 10 min.In 50 g de unt incalzit se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece si se fierbe toul 10-15 min. Se raceste putin, se adauga oualele si se amesteca cu cartofii. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se baga la cuptor cca 20 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii